Yoga aan de Lek

Vier je natuur

In het weekend van 20-21 april 2024 geven Mylene van Irsel en Sigrid Paulussen een ervaringsgericht weekend in de natuur. Het doel van het weekend is om met een groep vrouwen (maximaal 8) in de natuur de elementen te ervaren, te voeden en te vieren, en om ons te laten verrassen door de wijsheid die erin besloten ligt. We zullen ervaringen aanbieden die je in verbinding brengen met de aarde, de lucht, het water en het vuur, zowel in jezelf als om je heen.

Basis van het weekend is het fysiek ervaren van de elementen. Voor het verdiepen, verwerken en verinnerlijken daarvan worden werkvormen gebruikt zoals inquiry, rituelen, creatieve opdrachten, schrijven, meditatie en visualisatie. Daarnaast zijn er oningevulde momenten. We beogen je in en buiten de werkvormen een ruimte te bieden om te ontdekken, te doen of te laten (ontstaan) wat jou past. En te vieren wat dat brengt.

Tijden: Van zaterdag 20 april 10.00 uur tot zondag 21 april 17.00 uur

Kosten: 130, 150 of 170 euro, naar eigen inschatting, inclusief overnachting en maaltijden

Locatie: Natuurkampeerterrein De Klashorst in Overijssel; je brengt een eigen tent mee of je slaapt in een beschikbare hangmat

Heb je vragen of interesse om mee te doen?

Meld je aan bij m.vanirsel@gmail.com of s.paulussen@kpnplanet.nl

© 2024 Yoga aan de Lek

Thema door Anders Norén